De draadloze schakeloplossing

Bedien verlichting, rolluiken, huishoudelijke apparaten of ventilatie waar u wilt

Waar wilt u een schakelaar?

a bed with a pillow and Eaton's wireless switch on the bedside table

Misschien bent u aan het verbouwen en past de huidige plaats van de schakelaars niet in het nieuwe ontwerp. Mogelijk heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en moest u een keuze maken voor de plaats van de schakelaars voordat alles klaar was en bent u nu niet tevreden met deze keuze. Misschien heeft u problemen met het dimmen van uw LED- verlichting: Inconsistente werking, zoemen, dimt helemaal niet. Misschien bent u op zoek naar meer gemak en wilt u handmatige rolluiken vervangen door automatische of wilt u slecht geplaatste ventilatiebediening verplaatsen.

Geen zorgen. Laat nieuwe schakelaars installeren. Zonder hak- en breekwerk en waarbij het niet noodzakelijk is buizen te leggen, draden te trekken, te stucken en te schilderen. U heeft  ook geen last van stof en rommel. Nu kunt u kiezen voor de eenvoudige oplossing met GO WIRELESS pakketten van Eaton.

Bekijk het filmpje

Linergy LED

Of u nu een huis bouwt of uw huis gaat verbouwen, u kunt draadloze wandschakelaars in een paar minuten daar plaatsen waar u ze wilt hebben. Zelfs op glazen wanden. Bespaar tijd, geld, stof en gedoe door over te stappen naar draadloos. EATON GO WIRELESS pakketten bieden de oplossingen die u zoekt

U heeft de mogelijkheid om draadloos:

light bulb blue icon
  • Verlichting comfortabel in- en uit te schakelen
dimmer blue icon
  • Lampen vloeiend en consistent te dimmen
ventilation blue icon

 

  • Moeiteloos mechanische ventilatie te bedienen

 

  • Rolluiken of jaloezieën naadloos te bedienen


… met één druk op de knop vanaf een plek in huis die u het beste past

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven van o.a. marktontwikkelingen, events, productintroducties en promoties.