LiveSafe en LiveSmart met Eaton

We make what matters work*

*Eaton maakt woningen comfortabel

a happy mother with her daughter on her back smiling into the camera

Vliegtuigen. Ziekenhuizen. Fabrieken. Kantoren. Data centers. Auto’s. Het netwerk. De woning. Energie is essentieel voor ons dagelijks leven en wij verwachten dat energie ten allen tijden betrouwbaar is.

De bedrijven die goederen en services leveren voor het dagelijks leven, rekenen op de oplossingen van Eaton voor de moeilijkste energiemanagement vraagstukken ter wereld.

De kans is groot dat u al op Eaton vertrouwt, op het werk, tijdens het autorijden of wanneer u in een vliegtuig stapt. Vertrouw ook thuis op Eaton om uw huis en familie te beschermen, bij het verlagen van uw energierekening en bij uw streven om duurzamer te leven. Eaton maakt uw huis slimmer en comfortabeler.

Bekijk hier een filmpje.

Over ons

Eaton voorziet al meer dan een eeuw in de behoeften van onze klanten op het gebied van energiebeheer. In de loop der jaren hebben we onze expertise en portfolio van producten en diensten uitgebreid door een aantal van de meest gerespecteerde merken ter wereld en hebben deze gecombineerd met ons sterke erfgoed op het gebied van innovatie. Onze geschiedenis op het gebied van energiebeheer gaat terug tot 1874...

Veiligheid en betrouwbaarheid

Alle producten van Eaton voor woningbouwtoepassingen voldoen aan de hoogste productstandaard. Ontworpen en gefabriceerd met meer dan 100 jaar ervaring, zijn onze producten duurzaam en u kunt erop vertrouwen dat ze uw huis en familie beschermen.

Energie-efficiëntie

Eaton zet zich in om producten voor in huis te maken die energieverbruik verminderen, operationele efficiëntie maximaliseren en de impact op het milieu minimaliseren.

Geïnteresseerd in Eaton?